Hemma från bvc

Då var vi hemma från Ollis 8-månaders kontroll. Allt såg super bra ut. Hon sa att egentligen skulle vi inte behöva komma på 10 månaders kontrollen då hon såg att han gjorde allt han ska kunna då. Vi, eller jag fick lite bastning då jag slarvat lite med hans d-droppar. Dem e tydligen viktigare nu den här årstiden så det får jag lov att bli bättre på.
Om ett tag ska vi iväg till badhuset. Idag e det ju fotografering, det ska bli jätte kul :-)
Sen vid 17 idag kommer det en gubbe från ett företag och ska göra ytterligare lite mätningar.
Nu har vi kanske en lägenhet på g. Det blev ju inget med den som var här i stureby. Hon var lite knepig så det e väl lika bra.
Igår var vi och käkade hos mammi o pappi. Smarrigt som vanligt. Jag o pappi var även ute och körde, det gick verkligen jätte bra igår.
Snart fyller min stora älskling år, jag vet verkligen inte vad jag ska köpa till honom. Han har ju allt hahah, jaja nåt kommer jag nog på.

Nä om man ska ta sig en macka eller nåt innan man tynar bort.

so long

Uppdatering....

Nu har jag varit dålig igen, jag vet..... men men

Onsdag. Älskling var ledig så vi åkte ut till Smyckas nya butik i sollentuna. Det var jätte fint, såååå mycket större än förra butiken jag jobbade i, visserligen var ju den extremt liten hahah
Men jag kikade runt lite, kommer ju jobba där några dagar nu i december. Det ska bli jätte kul.
Sen när vi ändå var på den sidan av stan tog vi bussen till Kista som hade premiär öppning av deras nya del med massa butiker. Det var galet mycket folk. Det blir som inge roligt att gå runt då så vi gick och käkade på texas mmmm my favorit
Det blev en heldag.

Sen i torsdags, då gick vi och käkade en god lunch för att sen gå hem och röja. Jag lyckades tvätta 6 maskiner, så skönt. Bäddade nytt och bar över lite flyttlådor till källaren.

I går var det ju Oscars begravning. En dag som jag har bävat mig inför.
Det var så fint. Den finaste begravning jag någonsin varit på.



/>



 


Jag finner inga ord, det går inte att förklara. Dett var många tårar som föll, men som sagt väldigt väldigt vackert.

När jag kom hem fixade jag lite oxfilé med tillbehör. Super smarrigt. Sen somnade vi framför filmen i soffan alla tre. hihi
Jag vaknade vid 04.30, då tog jag med mig Oliver in så la vi oss o våran säng och sov. Timpa  fick ligga kvar, tänkte att det var lika bra då klockan ändå skulle ringa efter lite drygt 3 timmar.

Idag har jag och Olli åkt runt med Gudmor Lina. Vi var i Liljeholmen och i Farsta. Det blev lite kläder till Olli.
Nu sitter vi här igen, i soffan och degar. Såg just mina tider nu i december. Jätte bra tider måste jag säga :-) Det tackar vi för.
I morgon blir det 1:a advent middag hos mammi o pappi, mysigt.

Tjing sålänge


wiihuu

Imorgon och på torsdag e älskling ledig. Så imorgon ska vi ev till mitt jobb, dem har öppnat en ny butik som jag troligtvis ska jobba lite extra i nu i december.
Ska bli kul att träffa dem, vilka det nu e som jobbar där imorrn hehe.

Idag kom äntligen Ollis åkpåse som vi beställde för ett tag sedan. Visserligen har det ju inte varit så kalt så att han har behövt den tidigare så det gör inte så mycket. Den var iad jätte fin.

Idag har det kännts helt ok måste jag säga, har pulat lite och haft tankar på annat.
 
Jag e konstigtnog på shopping humör ;-) får se om det kanske blir nåt imorgon.
Nu ska jag umgås med man hane.

Hade

Börjar bli på G igen

Det har ju varit en tung period nu. Flera tråkigheter. Vissa saker kommer man nog aldrig över, men man kan ju inte sluta leva.
Jag vill inte fatta att Oscar aldrig kommer tillbaka, men jag tror att jag börjar göra det. Nu har det verkligen gått in, eller jag tror det iaf. På fredag är det begravning. Känns lite både och. Det är väl då det kommer kännas mera definitivt. Men när man ser alla som delar denna sorg men samtidigt visar hur omtyckt han var så känns det bra på något sätt, ja det e svårt att förklara.
Man får som ta en dag i taget. Jag e nog inte den bästa på att prata om såna här saker, jag tycker de e så svårt att beskriva känslorna. Jag kan hålla humöret uppe ena sekunden medans andra kan jag bara börja gråta. Det är ganska skönt att ta med Oliver i vagnen o bara gå ut o gå, tänka lite högt och låta det rinna ner för kinderna.
Jag tänker verkligen på Oscar nästan hela tiden, å e det inte honom jag tänker på så går tankarna till hans familj. Om det bara fans något man kunde göra, ja förutom att finnas dårå.

Det har hänt mycket den senaste tiden. Som jag skrev i nåt inlägg så fick ju Olli en ny kompis förra fredagen, lilla söta Amanda, nu i fredags fick han en till. Fredde och Fridas lilla son kom till världen. Stort grattis. Det e så roligt nu när fler och fler av våra vänner som får barn. Sen väntas det ju komma två nu i januari oxå hehe.

Å snart blir lilla söta Alicia 1år, 1år..... asså tiden går så snabbt. de e helt sjukt. Man märker det tydligare när man ser alla andra små färska bebisar, det känns ju så länge sedan Olli va så liten.

Nu klättrar han för fullt här hemma, eller ja han kommer ju inte upp på några möbler själv men väl uppe så får man ha koll. Det roligaste han vet är att banka i väggarna haha han sjunger när han gör det oxå. Så söt så söt.

Jag vet inte om jag skrivit de innan, men två små tänder e på väg upp på underkäken. Vassa som få, de små bissingarna. Han älskar när vi borstar dem, bamsetandkrämen e tydligen väldiht smarrig :-)

Förra veckan var vi hos en fotograf. Bilderna blev jätte fina. Några julisar fixade :-)
Nästa måndag kommer det en undervattensfotograf till babysimmet och fotar, de ska bli skitkul. Idag fick han hoppa i helt själv, sittandes med ett framåt plask. det gick jätte bra.

Olli tog sprutan mot svinis förra veckan. det gick kanoners, ett litet knorr men när Anki visade bollen blev han superglad. Mammas duktiga kille!

Gud vad den här lilla prinsen kommer få julisar, de e ju iof första julen men han kommer ju inte fatta något ändå. Idag köpte jag en as cool hip hop keps



Ball va? Kunde inte låta bli. :-)

Nu har vi kanske hittat en lägenhet som vi kan bo i under våran totalrenovering. Men jag vill inte hoppas för mycket innan de e klart.

Oj va klockan e mycket, mina killar ligger o såver i våran säng där inne. Bäst att krypa ner själv.
Höres, jag ska försöka bli bättre på bloggandet, har ju varit dålig, men haft mina skäl.

Natti natti


Man kan ju inte alltid vara på topp......

Det har kännts så jobbigt de här med Oscar. Ingenting har varit roligt. Det går inte en minut utan att jag tänker på honom och hans familj.
I onsdags var det ju minnesstund för honom i Sköndalskyrkan.
Jag är ju både döpt och komfirmerad där. Mamma och pappa gifte sig där, ja jag har varit i den kyrkan väldigt många gånger. Men aldrig ALDRIG har den varit så vacker som den var i onsdags.
Från muren, som går runt hela stora sköndal, ner till kyrkan var det fullt med ljus. Det var mörkt ute så de lyste så fint. Inne i kyrkan var det svart, med MASSA ljus, blommor, Oscars favoritlåtar utsprutandes ur en spelare och massa fina kort på Oscar.



Detta var bara en liten bråkdel av allt. Så otroligt vackert. Det var två av Oscars bästa vänner som hade fixat allt det här. Så fint gjort killar. Det kom runt 200 personer. Sen spelade en kille några låtar på en flygel, det var så mäktigt. Jag såg denna dag som en hyllning till Oscar. DEt e så fint att se att Han är så fruktansvärt älskad och saknad.

R.I.P

Det går jätte bra för mig på bilskolan :-). DE e sååå kul.
I fredag fick Oliver en ny kompis. Camilla och Tommy fick sin efterlängtade dotter. Stort grattis.
I lördags var Farmor Carina och Timo barnvakt till Olli. Vi var hemma hos Mallan som hade 27 års partaj. DEt var jätte kul, blev dock senare än vad vi hade sagt hehe.

Jag har blivit lite snuvig igen så det blir inget babysim idag :-(
Jag o Olli ska över till hans kusiner senare i kväll o passa dem i några timmar. 
Jag ska väl plocka lite här hemma idag igen... känns som att man inte gör annat, har fortfarande inte hört något om när dem ska sätta igång här. På ons morgon kommer ett till företag och ska kika. SUCK.......

Nä nu är en liten kille hungrig, blir lite bananagröt, de går alltid ner haha.

Höres
 


Oliver 7 månader

I fredags blev min lilla prins hela 7 månader....
Grattis älskling



Här sitter han o kollar på tv.....



... men de va inte så kul så de kryps därifrån....

Puss
Mamma älskar dig


Farsdag

Idag har det varit farsdag, ja eller igår blir de ju eftersom att klockan e så mycket.....
Detta fick Pappa Tim




Och en utflykt till båtmässan :-)

Oscar

Jag har inga tårar kvar, men jag gråter inombords.
Det känns så overkligt, jag har nog inte fattat det ännu, vet inte om jag någonsin kommer göra det heller.
Den ständiga frågan e VARFÖR? Men vem kan svara på de? INGEN!
jag finner inga ord, jag e helt tom.

Du kommer alltid finnas kvar i mitt minne och i mina tankar

Oscar
1989-04-19  - 2009-11-04



Det e så fruktansvärt orättvist

R.I.P
Vi ses i Nangijala


Varför?


Du är älskad och saknad


ZZzzzzzzZZZZZzzzz

Det blev ingen mamma baby gympa idag. Har sovit så sjukt dåligt, så när det var dags att gå upp höll sängen kvar mig. Vilket väder sen då! Ska man inte kunna lämna lägenheten idag eller? Det e ju sånt skitväder. Snöblandat regn.... huuaa
Jag har visserligen en jätte viktig sak som jag måste göra idag, men det tar ju bara några minuter, sen då......?
Kanske ska passa på att ha en heldag med bara massa mys idag.
Nu ska jag iaf hoppa in i duschen så jag blir lite varm.

Vi lär ju höras senare

Onödigt vetande

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: seg
Favoritgodis: oj! lakrits
Är det nåt du absolut inte äter: fiskbullar, sushi, lever (finns massa mer, men orkar inte rada upp allt :-))
Kläder just nu: svarta björn borg mjukisar o vitt linne
Musik just nu: ingen lyssnar till tv:n i bakgrunden
Vad sa du senast: sushi
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: oj, "ronja rövardotter tiden" hihi
Sommarplaner: Ev utlandsresa med HELA min familj (pappa fyller jämt)
Fisk eller badkruka: Fisk, fisk, FISK
Saft eller alkohol: Saft till vardags, alkohol till fest
Hur många kuddar sover du med: vi har 6 st i sängen men vaknar nästan alltid utan någon
Favoritväder: Sol så klart
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Timpa Oliver och ett kylskåp fullt med mat
Spelar du nåt instrument: nej, men har gjort
Morgon- eller nattmänniska: är en riktig nattuggla. fy för tidiga mornar innan kl 10
Sparare eller slösare: mitt emellan
Bästa film: Armagedon
Tror på liv på andra planeter: någonstanns ja
Kommer du ihåg din första kärlek: såklart
Älskar du henne/honom fortfarande: absolut inte. har inte sätt han sedan jag var pytte liten
Har du några homosexuella vänner: jupp
Tror du på mirakel: ja, det gör jag faktiskt
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja, fast ibland kan mitt humör svänga om rejält och då vet man inte vad..
Ser du på kärleken som ett misstag: Absolut inte!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 - 3 (har ju ett nu, världens bästa dessutom
Bio eller promenad: det är olika från gång till gång. just n när jag är så trött känsn bio som ett bättre förslag :P
Är du kittlig: ehh ja!
Snarkar du? nä men kan få ifrån mig lite lustiga läten
Stjärntecken? våg
Rädd för insekter? Nopp, eller jo om fästingar räknas till insekter, då e jag livrädd
Äckligaste insekten: som sagt fästing
Största svaghet: godtrogen
Det här är jag bra på: lyssna, ställa upp för andra, vara glad & mig själv rakt igenom
Bästa bok? Alla Liza Marklund böckerna 
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
kunna flyga
Vad vill du jobba som? e ju snart klar mäklare, som jag haft som drömyrke sedan jag var liten, men skulle kunna tänka mig barnmorska, men tänker absolut inte plugga mer
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? hamburgare
Skriver du dagbok? nja
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? har två av varje
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) för tillfället stökigt, men ananrs gillar jag ordning och reda.
Gungar du på stolen? händer
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? ja
Vilken hand håller du gaffeln i ? olika men för de mesta vänster
Är du rädd för blod? Nja inte rädd m en har alltid tyckt att de e ofräscht
Saltar du på maten? knappt
Gillar du att sjunga? Ja, men inte när någon annan hör =)
Anser du att du är stark? till och från
Brukar du sola? nä det vill jag inte påstå, blir så rastlös
Vad gör du om du får hicka? oj, ingen aning....
Kaffe, te eller inget? nä inget fan av något Varmchoklad ska de va, men måste jag välja så blir de te, hatar kaffe
Har du en besatthet? Nej

Lång dag

I dag blev det en lång dag. farmor Carina kom och hämtade oss för att vi skulle följa med henne och kolla på nya soffor till henne och Timo. Vi såg massa fina men hon kunde inte riktigt bestämma sig för vilken/vilka hon ville ha.
Vi gick runt i lite butiker och gluttade lite. Farmor köpte några jätte fina julklappar till Olli. Tur att han sov så att han inte såg var det blev ;-)
Jag har oxå redan köpt en julis till min lille fis. Kunde inte låtabli hihi

När vi kom hem gick vi till affären, Älskling ville laga nåt smarrigt till oss, de blev klyftpotatis och utskurenbiff med texassås och vitlökssmör mumma.

Sen bestälde vi:


..... en Elodie åkpåse och en....


...... Elodie mjukis till vår lilla älskling


jag har varit i valet o kvalet om jag ska behålla min nya vinterjacka som jag köpt... Det blev en


Svart Canada goose Trillium Parka
Den e sjukt snygg o jätte varm.
Har ju haft en Canada goose (eller 2st) förut och de e absolut de varmaste, skönaste och hållbaraste jackorna jag haft. Jag känner iof att de e lite pasé me dem, men jag köper dem inte för att dem e dem utan för att jag vet vad jag får.
Denna modell e lite mera kvinnlig då den e lite mera figursydd.
Jag e sååå glad att den inte har någit stort märke på den, de står bara på fickan så den e lite mer disret än de vanliga Canada Goose jackorna.
Men nu har jag iaf bestämmt mig för att behålla den. Känns ju lite tungt att punga ut alla pengar, men å andra sidan kommer jag kunna ha den i flera år.
Min första köpte jag samma dag som jag träffade Timpa dvs för över 9 år sedan, den använde jag flitigt i 5 år.

nä nu blir det sängen.... gick ju upp för snart 17 timmar sedan......


mamamama

I söndags hörde jag Olli säga mamma, han låg på sin lekmatta och snackade med apan som vanligt. Plötsligt hörde jag: mama mama
Jag stannade till och tittade på honom, ville höra de igen! men icke sa nicke.
Lite senare på dagen sa han de igen, o igen, o igen
Det är säkert inte menat Mamma men de var just de som kom ut ur hans lilla mun.
Nu har de gjort de sedan dess :-)
Jag blev som helt varm i hela kroppen när jag hörde de ♥

Igår var det babysim igen. De gick jätte bra som vanligt. Då fick han simma själv under ytan. Min lilla älskling.

Sen kom det en gubbe från ett bygg företag o skulle reka lite med våran lägenhet. Även idag kom det en, kl 7 på morgonen. De e fasiken ohumant.......

Nu ska älskling iväg o klippa sig sen ska vi leka med farmor idag.
Måste fixa mig.

Hörs

Blää för måndagar

Jag har nog aldrig varit specellt förtjust i måndagar..
Strax ska vi bege oss iväg på babysim. Det e ju visserligen kul, jag tror att jag valde just måndagar för att det annars e en tråkig dag.
Imorgon e älskling ledig wihuuu

oj va klockan va mycke, vi hörs senare, måste packa badväskan

SM-GULD :-)


FINNER INGA ORD..... SÅ VACKERT


RSS 2.0