Mår inge bra.....

De e inte så att jag e sjuk eller så, mår bara inge bra.
Har varit i en liten svacka ett tag nu å de börjar bli påtagligt. Jag orkar lixom inte låtsas att allt e frid å fröjd längre.
Tackolov har jag min underbara familj. Utan dem hade jag dragit nåt gammalt över mig för länge sedan.
Jag kan inte helt sätta fingret på vad de e.
Mycket e ju allt runt lägenheten, men de e inte allt.

Fy bubblan säger jag bara.
De blir ju inte bättre av att de kommer mer snö. Nu e jag så j*vla less på snön...

Oliver växer å frodas.
Fler tänder e på väg ooch de går inte en dag utan att han trillar å slår sig.
Nu klättrar han på exakt ALLT.
De e så kul för han e sååå mat glad. Han äter allt, å lite där till.
Man får ta bort allt me papper för de e tydligen väldigt kul att tugga på :-)

Igår beställde jag massa nya böcker till honom och en hel del kläder. Älskar ju Gangstar kläderna å nu när dem har rea så kan man ju inte låta bli. De ska ju va tuffa kläder på en tuff kille ju ;-)

Älskling har fått lite schema ändringar. Så nu kommer han sluta tidigare på fredagarna innan hans lediga helg wiiihhhuuu

Nä om man ska ta sig ut i övädret, måste handla lite, sen har jag ett paket till Oliver med böcker med tillhörande cd från disney att hämta ut.

Höööööres


Denna hysteri......

Asså de här med Tahiti. Jo missförstå mig inte, de e jätte hemskt, självklart. Jag har själv skickat ett sms för att stödja, men nu tycker jag att de går lite väl långt. I varje tidning, stort sätt hela tiden på tv pratas det om detta. Och inte för att tala om alla som samlar in pengar. Självklart behöver dem ju all hjälp dem kan få. Men jag tycker att de e så sjukt konstigt att så fort de händer något så här stort har inte människor minsta problem med att skänka pengar. Men hallå! Vi själva då? Varför kan inte svenskarna skänka mer pengar till tex canserforskning, barnomsorg etc. Jag tycker att de e ganska läskigt hur folk blir så fort de händer något. Skänk en liten slant varje månad till räddabarnen istället. Det finns faktist fler som behöver hjälp, man behöver inte bara fokusera på just Tahiti nu.

Åhhhh var bara tvunget att avreagera mig lite.
Kommer med lite update senare
Tjingeling

Alltid ska det vara nåt.....

Jag har ju haft sån klump i magen ang våran lägenhet och att hitta något tillfälligt boende. Vi hade ju hittat en mysig liten lya på söder, men den var på 7000:- i månaden, vi har ju ändå kvar våra lån att betala under tiden. Visserligen e väl 7000:- en ganska normal summa när man pratar andrahand.
Men sen dök det upp en annan, samma stortlek, oxå på söder men för "bara" 4700:-. Den skillnaden de blir i månaden kan man ju ha roligare för tänkte vi. Det var även en kompis som vi skulle hyra den sistnämda av. Toppen tänkte vi.
Så i söndags fick jag kontakta tjejen med den första och hoppa av. Nu visar det sig att den vi nu skulle hyra har ett problem. Han (utan att nämna namn) tänkte att han skulle hinna renovera sitt badrum innan vi skulle flytta in. Observera att vi skulle flytta in FÖRSTA februari. Detta dök alltså upp efter de att vi bestämt att hyra.
Ja, ja. det skulle kaklas lite å så men men.
Nu har han "fattat" att han inte hinner, då han stött på problem och golvet måste bilas upp.
Tack för den!!!
Nu står vi på ruta 1 igen.
Idag har vi haft möte med ordförande i vår förening och en byggherre som ev ska utföra själva renoveringen. Vi skulle "bara" gå igenom lite grejer och bestämma startdatum (lät det som tidigare) men nu var det tydligen lite mer som skulle gås igenom. Jag blir GALEN!!!!!!!
De här håller på att ta knäcken av mig, ja Timpa mår oxå skit såklart.
Det var iaf super skönt att ha pappa  me på mötet. Han kan ju en hel del och vet vad han pratar om. Han körde över dem båda totalt. Tack pappa :-)

Sen kom han med den glada nyheten att resan nu i sommar äntligen e bokad :-)
Pappa fyller ju 60år så han bjuder med mamma, mig med familj och brorsan med familj till Mallis wiihuuu de ska bli helt underbart.

Justde! Bloggade ju inte igår, men igår fick iaf Oliver ytterligare en kompis. Emma och Emanuel fick sin lilla Ester <3 Stort grattis.

Imorgon ska vi åka och hälsa på lilla Max. Det ska bli jätte kul. Så idag var vi och handlade massa kläder till honom :-) de e ju så svårt att välja när man hittar allt gulligt som e så pyttigt, så de blev lite blandat hihi.

Idag har Olli käkat pyttipanna, våran alltså, å han älskade de :-) Han gillar nästan all mat. De e bra att han inte e lika petig som jag var när jag var liten.

Just de! nu när jag tänker efter så har jag ju inte bloggat sedan i helgen. Jag har ju inte skrivit något om våran tjejkväll :-)
DE va super trevligt. Jätte god mat o massa gott att dricka. Jag o Suzy blev nog lite runda under fötterna.
Vi skrattade, grinade, skrattade ännu mer. Helt plötsligt var klockan 2. Vi hade så kul så vi har redan prel bokat ett nytt datum till nu i februari wiii men då ska vi gå ut :-) I love my babes

Nä nu e de kvalitets tid me älskling eftersom att Oliver redan somnat (tidigt för att vara han hihi)
men skönt då vi ska upp halvtidigt i morgon.

Ha de

Tjejkväll

Å nu är dagen D här. Gud så jag har längtat. De ska bli så mysigt! Jag, Lina, Sussie, god mat massa vin o babbel.
Kan det bli bättre?
Igår gick jag till systembolaget för att handla lite gott, kände mig som en irrig höna haha. Gick runt jätte länge, man hittar ju inte så bra som man gjorde en gån i tiden :-)

Igår hade jag och Oliver en mys fredag helt själva. Han fick smaka några OLW hjärtan, snacka om att dem gick hem hahah han blev helt galen o sprang runt här i sin gåstol som aldrig förr. Gud vad jag skrattade haha

Jag missade ett samtal idag, de va Lisa som ringde från Thailand :-(

Jag har så himmla ont i min ena tumme. Jag vet inte vad jag gjort. Kan knappt nudda nageln utan att den börjar dunka. Känns lixom som att jag har kört ner något långt o vasst under nageln. Igår fick jag för mig at jag hade fått en propp i tummen och att jag skulle vara tvungen att amputera bort den. Jag o min vilda fantasi haha.

I torsdags köpte Timpa med sig en ny Samsung dammsugare hem, våran andra harbråkat jätte länge så de var på tiden. Jag har dammsugit varje dag nu för den e sååååå bra. Värsta Rolls Royc sugaren (hur de nu stavas)

Undra om Emma och Emanuels bebis kommer i helgen? jag känner på mig att h*n kommer på måndag alt nästa måndag. Jätte nyfiken om vad de kommer bli :-)

Nä nu ska jag börja fixa mig lite smått, får passa på när grabbarna ligger o vilar.

Ha de bäst

Vilken sovmorgon.....

Älskling skulle väcka oss så att vi skulle gå upp o käka frulle tillsammans alla tre, men icke sa nicke. Både jag o Oliver vaknade med ett ryck kl 11. Det var som att vi båda kände att vi hade försovit oss, men de hade vi ju inte. Missade bara frullen :-(
Vi märkte inte änns när han gick, jag har bara för mig att jag puttade till honom när klockan ringde. hmmmmm

Vi skulle åka till Toys r us idag o byta en julklapp som var trasig. Den fanns inte kvar så vi fick ett tillgodobevis, men vi tänkte att det va ju lika bra att köpa nåt nu för annars vet man ju aldrig när man kommer dit igen. så det blev:


Skrattande kittliga Elmo. Oliver tycker han e jätte kul haha

Idag har han sagt Pappa igen. 3 gånger, men inte då Älskling va hemma :-(.

Sen köpte vi en ny nappflaska med handtag och en pip mugg i samma serie me handtag. Dem var jätte bra,  har redan provat hihi.


Jag har nog bestämt mig.... ska göra en grej, en ganska vågad grej. Säger vad de e när jag gjort de :-)

I morgon ska vi inte gå utanför dörren hade jag tänkt. Vi ska bara vara hemma o mysa, leka o pula. Ta ett långt varmt bad oxå

Nä nu ska jag fixa älsklings skor som har fått massa fula saltränder på sig......

See ya


J*vla sk*t

Jaha de e väl bara att acceptera de då! Mensen e nu tillbaka för att stanna tills nästa gång. Jag tycker att det varit såååå skönt att inte behöva tänka på den, kan bli på lite grinigt humör o allt annat som hör där till.
Men men what to do!?

I söndags fick Oliver en ny kompis, en liten kille som heter Max. Stort grattis till de stolta föräldrarna Malin o Fredde. Längtar tills vi får träffa lilla underverket, å de lär inte ta lång tid hihi.
Läbbigt, just nu när jag sitter o skriver om lilla Max får jag ett mms av Malin med ett kort på honom. Han e såååå fin :-)

Jag har hela tiden kännt på mig att det skulle bli en kille. Träffade ju Malin i fredags o jag tycker (tyckte) att det såg ut som en riktig killmage, om man nu kan säga så hihi.

Idag vaknade jag av att jag var super pigg. Lät älskling ligga o sova o tog med mig Oliver upp o käkade frulle o började poppa. Mitt minne e ju som en guldfisks ibland, det tog 5 min tills jag hade glömt att han låg o sov där inne så vi skruvade upp o dansade här i vardagsrummet, han vaknade ganska snabbt av de hihi.

Sen åkte vi o käkade lunch, tog en repa i globen, hämtade ut julklappen på posten som timpa fick från jobbet (den har legat där i två veckor, o vi har fått två påminnelser så i dag var sista dagen)

I måndags åkte lilla Alicia in för sin andra operation, alla vi här hemma har hållt alla fingrar o tår att de gått bra, det tror jag iof att de gjort för hon e en stark o envis liten donna :-)
Ska bli spännande o läsa om de på pillans blogg sen när dem kommit hem o landat.

Idag åkte Lisa o Jimmy till thailand... tråkigt...... Vem ska jag prata me alla hundra gånger om dagen me nu då? hihi

Vi har fått massa gjort här hemma idag oxå. tvättat massor, städat o packat några lådor, åååå måste springa till tvättstugan en snabbis, kommer snart.

Såå tillbaka! Vet inte varför jag skrev så, de e ju inte så att ni vet om jag e borta eller så, de bara blev så.

De ska bli så kul på lördag, att träffa mina två äldsta o närmaste vänner. :-)

Nu vill jag f*n att snön ska bort så jag kan ta tag i körningen igen, jo visserligen kan jag ju köra nu, de e inte de. Kanske bara en ursäkt eller så.

Just de! i morse lät de som Olli sa pappa. :-) Min stora pöjk håller på att bli större.

Nä nu blir de lite ostfrallor me varm chocklad mmmm

Höres

Dålig uppdatering, ja jag vet :-/

I onsdags åkte jag o lill älskling till Globen för att kika lite, älskling kom hem sen sent så han va jätte trött. Vi blev trötta av att bara se honom så trött hahah så vi drog ut ett tag.
Sen när vi kom hem hade han piggnat till lite, vid 4 kom pappi o hämtade oss. Det nalkades ju middag hemma hos dem. Så mysigt att bara bli ompysslad, sätta sig ner till dukat bord o me massa god mat mmmmm.

Olli blev förövrigt 9 månader
I torsdags tog vi es sväng om. Vi köpte en jätte fin Tommy Hilfiger piké nu till vår/sommar.
Precis som sin far så e han såååå fin i rött :-)
Det blev en heldag, även ett litet snabb besök på Ikea (igen)
Jag handlade ett par nya vårskor.

Igår var jag o Olli o träffade Malin me magen i farsta för en lunchdate. Gud så stor hon e nu. BF e 17 januari, hoppas h*n kommer tidigare hihi. Sen åkte vi till söder o hämtade Mr Muffin. Vi e ju hundvakt i helgen :-)
Han e så go, men detta fick mig att inse att vi inte ska skaffa hund. Jag fattar inte hur familjer får ihop tiden med en unghund o barn som båda kräver 110% då dem e vakna. Visserligen sover Muffin en hel del, men då han inte gör det ska det hända grejer hela tiden. hahah jag e helt slut.

Kajsa o barnen (Ollis 2 kusiner) var över för dem ville hälsa på vovven o Olli såklart. Sen kom Lisa över en sväng.
Vi har inte träffats på jätte länge, även fast att vi pratar en hel del i mobilen haha. Hon o Jimmy drar till Thailand på tis o e borta 14 dagar, lite lätt avis sådär....

Olli har en ny favvo sysselsättning. Tittut leken, man kan hålla på hur länge som helst. Han bara skrattar o skrattar.

Nu ser det iaf ut som att det löst sig ang lägenhet under tiden våran blir total renoverad. De e nästan klart iaf.
Såå skönt så har man nåt man kan pusta ut för wiihuuu

I kväll ska vi ha lördagsmys. o imorrn ska Muffin tillbaka.




Tjingeling


Onödigt vetande, igen.......

DIG:

1. Hur lång är du ?

167cm

2. Vad vill du bli när du bli stor?

Har alltid haft drömmar, men inte längre, är stor å är mamma, de e mitt mål.

3. Vad pluggar du ?

Till fastighetsmäklare, ligger lite på is nu.

4. Har du långt hår ?

Nja, så där lagom. lagom e bäst

5. Vilken hårfärg har du ?

Orginal? de vet jag knappt själv haha

6. Sminkar du dig ?

Inte så mycket, men lite ibland

7. Har du haft sex senaste månaden?

ja!

8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ?

Rosa o röda

9. Har du kysst någon idag ?

Nä, timpa har nyss vaknat. Får nog bli lite tandborstning först, han var ju ute igår

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop ?

Ja

2. Vem är bäst, mamma eller pappa?

Båda e bäst på sina sätt

3. Hur många syskon har du ?

1 bror 

4. Vad är det senaste du sa till din mamma?

Mysigt... Hej då

5. Hur många ställen har du bott på ?

6 varav 4 sedan jag flyttade hemmifrån

6. Vem i din familj stör du dig mest på?

Ingen

7. Vilken familjemedlem är snällast?

Oliver

8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?

Inför jul, julklappen till mamma o pappa

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis ?

Lördags, var me massa vänner

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?

Oj! en tjej som heter Malin å de va typ 9 år sedan

3. Har du kysst nån kompis ?

Har hänt

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ?

Nä, dem har jag lämnat bakom mig

5. Vem har du varit kompis med längst ?

Lina o Suzy

6. Vem känner dig bäst?

Tim

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du

gjorde det ?

Ja! om jag blev frågad, inte bara sådär

8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ?

Nej! dem jag umgås med nu, är utvalda med största omsorg. Dem betyder jätte mycket.

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar ?

ja när jag blir arg. men inget jag föredrar.

2. Klä dig annorlunda ?

Ja, varför inte.

3. Vara dig själv ?

Absolut, till 110%

4. Visa dig i bikini/badbyxor ?

Ja.

5. Pierca dig ?

Ja, jar ju en av alla kvar fortfarande

7. Ha sex på offentlig plats ?

Mmm.

8. Vara omogen ?

Jag är mig själv, vissa kan nog tycka att jag e omogen ibland, men de skiter jag i.

9. Äta småkryp ?

Bläää

DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast ?

1 vecka sedan kanske.

2. När var du på semester senast ?

Räknas några sköna dagar på landet som semester? då var de förra sommaren

3. Vilken färg är det på din tandborste ?

vit/rosa

4. Är ditt hår tråkigt ?

Som fan just nu......

5. Vem såg dig naken senast ?

Timpa

6. Morgon eller natt människa?

Natt, helt klart

7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ?

Bra fråga, vi får se.

Så där.... de va de de


Satan i gatan va de e kallt...... brrrrrrr

I dag har jag bott i telefonen.
Har pratat flera timmar haha. Sen tog vi en sväng till BEA och handlade, höll ju på frysa till is, herre gud va kallt. Vi e ensamma hemma ikväll för pappa Tim ska ut en sväng efter jobbet.

Det blev lite plättar me sylt o grädde till lunch, de va en ny favvo.
Sen blev de lite naturgoddis efter. Torkad banan i yoghurt gick verkligen hem.

Carina o Timo drar till värmen i natt o e borta 2 veckor, inte alls avis, nää då.
Så dem kom förbi o ville säga hej då till lilleman. Sen fick han (o vi) julisar från Timpas moster Sussie som vi inte hunnit träffa vid jul.
Tack snälla.

Imorgon e älskling ledig, då dka vi bara mysa, sen ska vi hem till mormor o morfar på lite middag. Mys.

Nu ska jag glutta lite på tv, väntar med spänning på dagens avsnitt av paradise hotel. Herre gud vilken såpa hahaha. Dem e så pinsamma, igår satt jag o älskling o skrattade oss hesa hahah

Hörs sen eller imorrn
Tjingtjong långkalsong (kan behövas)


Nä nu....

Kan snön få försvinna känner jag. Nu har vi passerat jul o nyår med vit mark. Nu vill vi ha vår, ellr iaf jag.
I lördags var vi på middag hemma hos en kompis på söder. Det bjöds på 4-rätters. Så smarrigt. Vi var fem par, han som bor därs son o Olli så klart.
Det gick jätte bra o vi var inte hemma förrän strax innan 3. Det går fort när man har roligt.

Igår var jag inne i stan en sväng medans grabbarna var hemma. Idag gick Timpa tillbaka till jobbet efter några dagars ledighet, men han jobbar bara idag o imorrn sen e han ledig två dagar igen wiihhh.

Jag o Olli tog en repa till Ikea idag, skulle handla lite små grejer, blir ju dock alltid så att man kommer hem med mer än man tänkt sig hihi.

Idag e det 2 månader sedan Oscar lämnade jordalivet. Det känns fortfarande jätte konstigt, kommer nog aldrig vänja sig vid tanken.

Nästa helg, asså inte nu i helgen utan den efter, då ska jag Suzy o Lina träffas utan barn, käka, dricka lite kanske o snacka massa gojja. Ska bli super kul. Nu i helgen jobbar ju älskling, så då ska vi vara hundvakt åt mr. muffin.
De ska bli super kul

Linas hund Gero lämnade jordalivet idag efter en tids sjukdom. Alla tankar går till henne o Peter idag som jag vet mår piss just nu. Han va så fin lille Gero. Puss på nosen <3

Nä nu vaknar lilleman, dax att aktiveras hahah

Hörs

God fortsättning

Igår var dagen/kvällen/natten helt lagom o perfekt.
Vi börjader med att åka hem till Carina o Timo och äta gott. Farbror Kim var oxå me, de va jätte mysigt. Sen fixade vi oss lite och åkte in några timmar till några av vännerna som var på söder hemma hos Chris.
Vi tjoade o tjimma , firade 12 slaget och åkte igen vid halv 3.
Olli älsklingen firade med med farmor o Timo. Dem kollade på raketer och han var jätte duktig.
Sen satt vi o gaggade ett tag när vi kom hem innan jag tog me mig Olli o gick o la oss. Timpa satt uppe ytterligare några timmar.
Vi såv bra o Olli vaknade inte förrän 12.30. Skööönnt.
Sen åkte vi hem. Gick o köpte snarr, läsk, pizza o hyrde film. Nu ligger vi alla 3 o myser i soffan.

Tjingeling

RSS 2.0