Trött torsdag

Asså de e helt sjukt vad trött jag varit/år de senaste dagarna.
När klockan ringer känns det som att man just somnat. Suck.
Skönt att vara ledig idag oxå iaf. sen jobbar jag tre dagar. Ska ju på RAW med Susy o Lina på lördag. Det ska bli super skoj.
Jag har massa saker jag borde göra idag, får se hur det blir med det....
Nu blir det en macka eller två.





Hörs nog ikväll


I väntans tider.....

Sitter å väntar på att Malin och lilla Max ska komma förbi på lite lurre :-)
Träffade ju Malin i lördags när vi var på ladies night. Men inna dess var det evigheter sedan känns det som.
Max kryper å ställer sig upp nu. Ska bli kul att se honom. Själv ser man ju bara utvecklingen för sitt eget barn, så nu kommer väl Oliver kännas ännu större när jag hämtar honom från dagis sen haha.

Har tänkt att göra en liten överraskning inne i klädkammaren till Timpa nån dag oxå, eller de blir ju inte bara till honom men ni fattar.

Jag kör ju med olika färgteman i alla rum, och undrar nu vad jag ska ha för tema där inne.

Just de! kanske borde lägga upp lite bilder på lägenheten. Den e ju så fin nu, eller tycker vi iaf. Det är lite små saker som ska fixas sen är den perfekt.

Nä nu kommer dem nog snart.



de här me blogga......

Hur får folk tid till de?
Man jobbar, kommer hem, umgås med Oliver innan de e läggdags. Man äter, plockar, städar, sätter sig i soffan å e helt slut. helt plötsligt är klockan.... ja som nu, över 23.
Jag känner visserligen ingen press då jag vet att jag för tillfället inte har så många läsare, har inte gått ut med att jag tagit upp bloggandet lite. Så jag skriver helt enkelt när jag har tid å lust.
Jag känner ju visserligen att jag har en hel det att ta igen. Det känns så konstigt att börja om från nu utan att någolunda fylla i min blogglucka. Det kommer ju inte bli jätte ingående, men jag ska göra det bästa av allt.
Så nu vet ni.....

dax för bingen

Sååå trött

Jag är helt slut.
Å då har det inte varit någon stressad dag på jobbet, utan de har typ varit dött.
Tiden går ju sååå långsamt då.
Jobbade med Johanna. Det var inte igår. Vi jobbar typ aldrig tillsammans så när vi väl gör de blir det en hel del skratt hahah.
Nu jobbar jag två dagar till sen e jag ledig i fyra, ska bli så skönt.

Mamma hämtade Oliver från dagis idag. De hade gått jätte bra.

Jag skrev ju i förrgår att jag skulle fortsätta skriva om saker som hänt under min bloggpause. Men idag blir det inget. Jag har lagt mig tillrätta i soffan å tänker knapt resa mig..

Vi hörs

Ett nytt försök efter ett halvårs blogg pause.

Jag täkte ge bloggen en chans. Vi får se hur länge det varar denna gång.
Mycket har hunnit hända på lite mer än 6 månader. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag får nog ta det lite pö om pö.
Lilla prinsen blev ett år, det känns som att det var igår, men det var ju ett halvt år sedan. Tiden bara springer iväg.
Vi har ju iaf flyttat hem igen, ja nu får ni ta allt med en nypa salt, mycket av det jag skriver om är ju sakker som hänt under tiden jag inte bloggat.

Nu lever jag det perfekta livet. Allt e toppen med hela lilla familjen. Jag har gått tillbaka till jobbet, Oliver har börjat dagis, vi har kommit i årdning hemma, ja allt e toppen.

Vi bodde ju som sagt hos svärmor å plastis ett par veckor. Det gick bra, men det var otroligt påfrestande. Jag o Timpa har gått igenom mycket under våra snart 10 år tillsammans och detta var en prövning. Inte för att vi kom i luven på varandra, men det var ju inte så att vi hade ett normalt "samliv" om man säger så.

Så när vi väl flyttade hem var det som att vi vunnit värsta vinsten. Man ska nog vara tacksam för hur bra man ändå har det.

Tiden flöt på å sommaren kom. Det var fortfarande en hel del fix kvar i lägenheten och vi tog det lite som det kom. Vi räknade ner dagarna tills Mallis resan. Pappa bjöd ju vår lilla familj, mamma och brorsan med hans familj då han fylde 60 år.
Vilken resa.... den kommer jag leva länge på. Allt var så himla perfekt. Det var ju även Olivers första utlandsvistelse och jag säger bara en sak, det var absolut inte den sista. Han bara älskade det, och allt gick sååå bra.

Jag kommer lägga upp massa bilder från resan och lite annat oxå.

Sen var vi ett par sköna dagar på landet.

Sommaren tog slut lika snabbt som den kom å helt plötsligt var den över.

Det har hänt massor under detta halvår.

Som sagt Oliver har ju börjat på dagis. Det går verkligen jätte bra och han stormtrivs. Det är så kul att se, nu har han snart gått 1,5 månader och det är så mycket nytt på utvecklingsbiten. Han kan prata lite grann. Det är nåt nytt varje vecka. hahah ett tag var det väldigt mycket ajjabajja, oj, hejdå.

Nä nu snurrar det så otroligt mycket i skallen på mig, nu när jag tänker tillbaka.
Jag får nog ta och återkomma

Natti natti på er

RSS 2.0