Pust!

Äntligen kan man luta sig tillbaka i soffan. Det har varit full rulle hela dagen. Känner mig helt slut. Douglas har ätit som en karl idag. Både yoghurt, nya äpple/päron gröten och till middag blev det köttfärssås. Känns jätte bra att vi kommit in i matning på allvar. Men han känns så mycket större helt plötsligt. Nu kommer snart mannen hem o då ska vi boka nåt härligt på liveit :-).


Spex

Oliver är en riktig teaterapa


Spontan besök

Idag fick vi spontan besök av farmor Carina o farfar Timo. Alltid trevligt! Oliver satt i farfars knä o sa: farfar! Jag älskar dig o så gav han honom en jätte kram. Gud jag blir helt varm i kroppen. Min fina unge. Snart kommer en herre o hämtar min mobil som jag sålde på tradera, o efter kommer en tjej för hämta en annan grej sim jag sålt. Full rulle Mao.


Morgon

Gud! Inatt kändes det som jag vaknat var 5:e minut, så var det ju givetvis inte men det kändes så när jag vaknade. Oliver vaknade runt 23 och hade jätte svårt att somna om så han fick sova hos oss. Tur att nya sängen kommer snart :-). Han tog ett fast tag om mitt huvud o sa: mamma jag älskar dig! Åhhhh hjärtat <3. Imorse snodde Douglas min macka. Han är helt torsk på skinkost :-). Nu ska vi ta en prommis o posta korten. Hörs sen.


Klar!

Nu är adresserna påskrivna till dopkorten. Wiiiihuu. Nu ska dem bara postas imorgon. Nu blir det natta


Jag dör av skratt!!!

Douglas stod naken o kissade. Då blev han tillsagd av storebror: inte spotta med snoppen lillebror! Haha vad får dem allt ifrån?


Hemma!

Ny har vi hämtat hem storebror. Oliver är så söt för han springer förbi mig ( sitter på huk med utsträckta armar) för att kolla till brorsan i vagnen först. Man märker verkligen redan vad dem tycker om varandra. Dem brukar ligga o busa på filten. Douglas tjuter av skratt när Oliver gnuggar sin näsa på Douglas mage. Den här syskonkärleken kommer ju inte va bestående. Sen kommer ju säkert perioder då dem avskyr varandra. Men man får njuta så länge det varar ;-)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1233834/images/2012/pic_186950129.jpg" class="image">


Då fick man att göra då!

Kom nyss hem från en lång och härlig prommis i solen. Passade på att handla inför veckans middagar. Tänkte slappa nån kvart innan det är dags att förbereda hämtning av Oliver, men icke sa nicke! Dopkorten har kommit :-) dem SKA på lådan imorgon.


Sooool

Räkningar betalda - check! Inget mera hemma fix, inte nu iaf. Nu drar vi ut i solen. Frågan e vilka solisar det blir ;-)


Måndag

Jupp nu var de måndag igen. Veckorna bara susar förbi. Grabbarna har sovit jätte bra inatt = glad mamma. Nu ska jag snart installera mig vid datorn och göra de roligaste av allt, betala räkningar - NOT. Varför är de så sablans trist? Sen är det dax att skriva veckomatsedeln. Nä hörs senare


Ny vecka nya utmaningar.

Nu var även denna helg förbi. Dem går så väldans fort. Men vad är det man brukar säga; det går fort när man har roligt! Så det är väl bara att se det positiva i det :-). Mina älskade barn är helt lovely. Inge bök eller brottning vid läggning, utan båda somnade när dem skulle. Hoppas bara natten fortsätter i samma spår. Varför är jag vaken när tillfället att sova ges så här? Jo för man har alltid massa saker för sig. La ut min "gamla" iPhone 4 på tradera, och var så nyfiken att jag ville följa den i slutskedet. Bättre än jag hade hoppats på ;-). Härligt med lite extra klirr i kassan. Imorgon, eller idag är det ju egentligen, då har jag bara massa hemma fix. Sen är övriga veckan ganska full. Nä ni. Gonatt på er


Bad time

Yes! Nu är badet upptappat, bara göra sig redo för att dyka ner i plurret. Men det blev ingen söndags pizza, utan de blev kött istället. Super smarrigt, skulle inte bytt ut mot pizza :-). Idag har det ju vart jätte skönt väder. Så vi tog en promenad fr Gullmarsplan till sickla. Förs mötte vi fina familjen Andersson/Barkels som var ute o kanade i backen. Stod o bubblade lite. När vi gick så mötte vi efter 30 meter Peter, Linas man. Bubblade lite med honom. Efter ytterligare 30 meter mötte vi Lina. Oliver blev jätte glad. Bubblade lite o gick vidare. Men inte var se slut där inte, nä 30 meter senare sprang vi på Martin (en barndomsvän till mig) med familj. Kul! Sen bar det av mot sickla. Vi trodde att det skulle va mindre folk än det var med tanke på det fina vädret, men de va precis som vilken söndag som helst. Oliver verkligen älskar Andys. Har även hört om ett bra lekland i Tyresö som vi tänkt prova. Oj glömde tydligen skriva klart o posta inlägget, nu är jag iaf uppe ur badet. Skönt vare. Hej hej soffan. Hejdå bloggen :-)


Bollhav

Grabbarna busar i bollhavet ( fick tyvärr inte med de roliga på bild haha)


Vad hände?

Vi var på bussen på väg hem fr Andys o Douglas blev lite knorrig så jag frågade om han fick leka med olivers napp..... Han har aldrig varit för napp tidigare, vilket jag bara tyckt ha varit skönt. Men nu stoppade han in den å sög i säkert 15 min tills Oliver ville ha tillbaka den. DRAMA Ps. De blev nå knas me förra inlägget, skulle kommit upp runt 13.30.....


@ Andys

Nu är vi på Andys. Ja eller vi har ju varit här ett tag, men nu är det min tur att sitta. Man blir ju fan helt slut. Jag fattar inte hur Douglas kan sova i den här volymen.


Lördagen

Det var en lång dag med full rulle igår så jag glömde blogga. Vi gick runt lite i Farsta centrum innan vi gick upp till farmor o farfar. Vi skulle köpa en hjälm till Oliver. Men vi glömde köpa.... Väl hemma hos f&f vart de full rulle. Vi bestämde oss för att käka där. Det serverades kött med tillbehör. Mums. Douglas åt kalops, lika smarrigt som all mat. Oliver o farfar busade i timmar. De e så kul att se. Oliver verkligen älskar farfar haha. Tror nog att Timo somnade ovaggad sen när vi gick. Runt 20.30 vart Oliver trött. Han ville ha en pyjamas o lägga sig. Efter ett tag packade vi ihop och tackade för oss. Douglas lyckades aldrig somna. Men väl i vagnen somnade båda som små grisar :-). Det var sjukt mycket folk ute i rörelse. ( löningshelg) Vi kom hem strax före 23. De var bara att packa upp barnen, på med nya blöjor o ner i deras sängar. Natten har varit bra. Douglas vaknade 1 gång strax efter 4. Idag väntas Andys. Nu kör vi först lite segmorgon o mys


Middag

Nu är vagnen packad med ungar o vi drar mot farmor i farfar för middag. Vi har inte bestämt om det blir till att gå ut o äta eller om vi ska äta hos dem. Vi får välja.


Why?

Jag fick nån knäpp igår! Båda barnen somnade bra o här satt jag lixom. Inget på tvn att titta på. Nä men jag fortsätter min påbörjade storstädning. Mycket riktigt, fick massa gjort. Sen gick jag o la mig i sängen med datorn. Istället för att passa på att sova, sova in alla veckans förlorade timmar så ligger jag o surfar. Ända fram till 2 i morse. Suck! Ibland blir man fan trött på sig själv. Sen var det bara att glatt gå upp kl 7.30. Fatta om jag lagt mig vid 22 eller nåt. Kroppen kanske har blivit van med få timmars sömn eller så. Nu blir det morgonmys med mina små.


Ny säng

Så! Nu har jag lagt en beställning på en ny stooor härlig säng. Nu kan hela familjen mysa med bra marginal :-)


Idag är ingen vanlig dag för idag blir min minsta älskling hela 6 månader <3

Höll ju på att glömma skriva de här. Puss älskade Douglas


Myskväll

Nu har myskvällen börjat. Jag i mina två små älsklingar. Timpa ska ju ut o göra stan med grabbarna grus. Dem ska fira av Putte som ska flytta söder ut. Så vi har just svullat donken o snart plockar vi fram snarret :-)


Städa

I väntan på stolarna tar jag o Douglas å stor städar lite. Roligare saker finns ju, men det städas ju inte av sig själv.


Som ett slag i ansiktet

Vaknade till imorse o skulle mata Douglas så sätter sig Timpa upp i sängen å säger att han börjar 9 idag. Det betyder att jag kör lämning av Oliver. Mennnn åhhhhh! Sånt vill ju jag veta innan jag lägger mig så att jag kan planera tiden. Då ska två äta, två göras ordning och två kläs. Det tar sin lilla tid. Bara att bita i det sura äpplet å börja. Nu är jag iaf hemma igen å ska väl sitta här o vänta till schenker ringer om mina stolar.


Mums

Lite banangröt med blåbärs puré så här på kvällskvisten sitter aldrig fel, eller lite! MASSOR ;-)


Hur ska det här sluta?

Douglas verkar inte ha något stopp i magen. Han skulle kunna äta hur mycket som. Men det är ju visserligen bra att han äter o inte är så petig. Bara nu när han var sjuk sist, gick han säkert ner ett halvt kg. Så de e bra för de har han nig ätit upp sig nu. Nästa tors ska vi på doktors koll nr 3. Dvs 6-månaders kollen. Då ska jag även passa på att väga o mäta. Det var ju ett par veckor sedan. Närmare bestämt 2 januari. Då vägde han strax under 8,5 och var 68 lång. Han är en stadig pjäs :-). Oliver har jag ingen aning hur lång o vad han väger. Var ju på koll senast i april med honom. Tror inte vi vägde o mätte då. Så länge dem ser o är friska gör dem nog inte de. Ska iaf av nyfikenhet göra de på nästa koll.


Dra mig baklänges

Jag är ingen bull o kak människa för fem öre. Hade dock en pippi på ballerina strax efter Douglas kom. Men idag såg jag dem.... Kakornas kakor. Var ju bara tvungen att köpa så nu är dem testade och betygsatta. 5 solar av 5 möjliga ;-)


Mitt undermedvetna

Vill verkligen ha vår nu. Kom på mig själv med att jag köpt massa nya blommor hem. Brukar alltid göra det när de är vår. Idag blev det både tulpaner och en bromelia ( heter den så?)


Brum Brum åka vagn

Nu är jag i Douglas ute å flänger med farmor/svärmor. Douglas åker i extra vagnen. Å han älskar de :-)


Usch & blää

Jag har sagt det många gånger, men de är sant! VÄRSTA natten ever. Kvällen gick ju så bra. Men nä, när jag ska lägga mig vaknar Douglas. Inte tjurig eller så, han va bara skit pigg. Å de va inte jag vill jag lova. Jag försökte med allt, men han va fortfarande pigg. 5 somnade han. FEM!!!! Det tog väl nån kvart innan jag somnade. Å sen var de bara gilla läget att Oliver vaknade 7. Helt paj....


Mätt

Herre Gud vad mätt jag blev. Men gott som bara den. Super goda räkor :-). Återkommer när mat koman lagt sig


Snart e även denna dag över

Jag va ju så trött imorse så jag tog en powernap vid 10. Sen begav vi oss på en promenad. Gick till Globen o shoppade lite. Så nu kan jag bocka av kläder till Oliver inför Douglas dop. Timpa passade på att klippa sig. Det blev jätte fint. Precis så som jag tycker han ska ha. Jag brukar ju inte lägga mig i när bästa frissan brukar klippa. Det blir ju alltid bra, men jag tycker han valt att ha det för kort tidigare :-). Köpte även massa räkor. Mums! Är så sjukt sugen på handpillade räkor. Nu har jag tvättstuga. Dem ringde även från schenker, så på fredag kommer våra stolar. Wiiiii. De som suger är att dem kommer någon gång mellan 8-16. Vad tror dem egentligen?! Dem vet ju inte att jag inte jobbar. Ska man ta ledigt en hel dag för att vänta på dem eller? Sen är det bandy för Timpa så jag köpte lite snarr o hoppas att barnen somnar som dem gjort de senaste dagarna så jag kan sega i soffan. Imorgon är det ju häng med svärmor :-). Köpte mig en blomma oxå, krukan ser mörkare ut än vad den e. Den e mer turkos.


Sömn! Vad är de?

Ingen kul natt! Douglas har pipit som bara den. Oliver kom in till oss redan strax efter 1. Han gick i sömnen i yrade om någon flaska. Han är ju värsta väderkvarnen när han sover. Men de är ju svårt att va grinig pga lite sömn när man har en glad skit så här på morgonen.


Konstig dag

Hela den här dagen blev ju jätte konstig eftersom jag somnade till där på förmiddagen. Douglas o jag installerade oss i badrummet för städning. Ja han satt ju bara där i snackade med sina leksaker medan jag låg på alla fyra å städade. Sen kom ju farmor o farfar. Dem satt kvar här hemma med Douglas när jag gick o handlade o hämtade Oliver. han o farfar byggde massa lego medan jag, Douglas o farmor satt o snackade. Vi tre ska ha en date på torsdag då vi ska shoppa lite :-). Sen var de dax att fixa middag. Oliver o jag åt spagetti o köttfärssås, Douglas fick samma mat som igår. Dem åt jätte bra idag oxå. Sen blev det massa bus i mys innan det var dax för sängen. Oliver vill numera att Douglas ska sitta en stund i hans rum. Sötis <3. Oliver somnade innan 20 idag me. Han är ju så mycket tröttare i sover sååå mycket bättre nu när han inte sover på dagen. Douglas somnade strax innan 21. De känns så skönt att jag o Timpa hinner få lite kväll. Imorgon är det mammagruppen, tvättstuga mm så vi hörs då. Natti


Söt nöt

Somnade på mig :-)


Inbjudningskort

Nu är inbjudningskorten till Douglas dop beställda - check


Bästaste fammo o faffa

Dem e så söta, kom hit å hade handlat massa våtservetter o frukt till killarna. Oliver har ju lite svårt med farmor o morfar. Ett tag hette morfar farmor istället. Men nu har det varit morfar till morfar ett tag. Men nu heter även farmor morfar. Så när Oliver kom hem från dagis skrek han av glädje: å farfar o morfar haha


Mina fina tänder

Här är ett lite tydligare kort på de omtalade små gaddarna


Powernap

Jag var ju inte trött ju, men tydligen somnade jag till när Douglas tog sin vila. Måste sovit djupt oxå eftersom jag både hade missade samtal och sms :-). Jaja det kanske var behövligt då. Nu får jag sätta fart med dagens bestyr för sen kommer farmor o farfar förbi för att gulla med kidzen. Hörs


Uppe med tuppen

Har redan varit uppe mer än en timme. Men känner mig inte så farligt trött. Drömde om min affärsidé jag har haft ett bra tag nu. Frågan om det är ett tecken. Kanske borde undersöka de där lite. Skulle vara kul att se hur långt jag kan komma med den. Behöver bara ett startkapital för att komma igång. Men första steget är ju att skriva ner hela affärsidén och en detaljplan. Kanske borde ta mig tid att göra de. Har ju ganska mycket klart i huvudet så det borde kunna fås ihop under nån månad. Man kan ju inte sluta drömma så länge man inte försökt att genomföra det. Jaja nog om de just nu. Godmorgon på er


Oj!

Nä nu är de godnatt! Tiden flyger lixom iväg ibland.


Haha

Det varade inte speciellt länge. Douglas är vaken, men lika tur va väl de, jag hade ju glömt borsta hans små nötter. Å nu kommer han inte vakna bajs tidigt imorgon (hoppas jag) peppar peppar


vad gör man nu då?

Båda barnen sover och Timpa kommer först om en timme lite drygt. Är det de här som kallas egentid? Eller det finns ju en miljon grejer att göra, men jag tror jag intar soffläge dem kan ju göras någon annan dag :-)

Middag

Så nu var middagen äten. Det gick hem hos båda, och båda åt bra. Douglas har ju inte ätit någon mat på lite mer än en vecka då han inte varit intresserad av annat än tutte när han varit sjuk. Men idag åt han jätte bra, morot o potatis. Oliver älskar korv på alla dess längder, bredder och utföranden så han fick korv o spagetti. Nu är det lite Soffmys till bumbibjörnarna.


Matsedel

Jag har ju under ett flertalet gånger försökt skriva och följa vecko matsedel. Men det går alltid åt pipan. Att skriva den är inget problem, inte att handla heller. Men att följa.... det funkar lixom inte. Antingen dyker det upp nåt annat man är sugen på eller så orkar jag inte göra just DEN maträtten den dagen. Måste få lite struktur på de där. Är villig att helhjärtat göra ett sista försök. Med start nästa vecka ;-).

byta namn på bloggen

Jag har ju funderat ett tag nu på att byta namn på bloggen. Jag har ju två små prinsar ju. Jag har tänkt fram o tillbaka men inte kommit fram till vilket jag ska välja. Tänkte ju även göra om lite i själva designen. men när ska jag ha tid med de? Jag skulle verkligen behöva 10 timmar extra på dygnetdet får bli när det blir, så vänta er ingen makeover inom den närmsta tiden. :-)

Visste du att......

Visste du att de människor som verkar starkast är oftast de mest känsliga? Visste du att de människor som uppvisar mest vänlighet är oftast de som blir illa behandlade? Visste du att de som tar hand om andra hela tiden är oftast de som behöver det mest? Visste du att de 3 svåraste saker att säga är: Jag älskar dig, jag är ledsen och hjälp mig..... Visste du att för att se sur ut krävs det mer än dubbelt så många muskler som det krävs för att le?
Tänkvärt..

(infon tagen från en vän)

Äntligen!

Vi beställde ju nya stolar till oss i början av dec som vi ska ha i köket. Leveransen skulle ske mellan 3-23 januari. Hallå! Det är väl ändå den 23:e idag å inga stolar har dykt upp, inte heller någon info om att dem kanske är sena. Så jag ringde butiken idag, dem hade tydligen kommit in i fredags, så under veckan skulle dem levereras. De va på tiden!


Godkänt

Nog vart det godkänt alltid :-) både åkpåsen o sittdelen fick tummen upp


Blöjor

Det här med blöjor kan ju vara värsta djungeln. Jag vet att jag skrev ett långt inlägg om de när Oliver va liten. Då var det pampers för hela slanten. Men de e väl, olika barn olika saker som passar olika bra. Men ny har jag snöat in på libero. Jag kör på de till båda barnen. Egentligen kvittar de med pampers eller libero. Men av någon anledning har det blivit libero. Igår provade Douglas up & go första gången. Känns helt ok. Den kändes lite smidigare på, men måste nog de några dagar till innan jag kan yttra mig helt in dem.


Inviga sittdelen

Imorgon tänkte jag inviga sittdelen i vagnen för Douglas. Jag o pappi åkte ju o köpte åkpåsen jag pratade om. Kommer bli jätte mysigt för honom :-)


Terapi för själen

Kan för mig vara att en söndagskväll som denna gå ut å skotta snö kl 22. Båda barnen sover, å jag kan skotta våran uteplats å gångväg. Inte för att jag måste, utan för att jag vill! Jätte skönt väder o jag slipper svära imorgon när jag ska ut med vagnen. Om det inte hunnit komma massa mer under natten vill säga :-)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1233834/images/2012/pic_185758240.jpg" class="image">


Hemma

Roligt hos mommo & moffa. Men nu e vi hemma å nu är det soffhäng delux


Snart mat

Snart nalkas det mat mmmm. Jag e jätte hungrig. Mammas mat en söndag är aldrig fel.

Effektiv söndag

Skulle bara lägga ner några strumpor i min låda..... Passade på att rensa i underklädeslådan, å lådan under, å lådan under och till sist den sista lådan :-). Då fick jag blodad tand och fortsatte röja lite, så nu är det kaos här haha. Är ju lite av en expert att påbörja massa små projekt. Men nån gång blir de ju klart.


Gooood morgon

Natten har varit som den bör och jag är utvilad delux :-). Satan i gatan vad mycket snö det kommit. Blir nog pulkabacken istället för parken idag. Sen ska vi iväg o köpa Åkpåse till Douglas. De blir en svart med ull i, vi ska ju byta till sittdelen för honom å då måste han ju ha Åkpåse. Hoppas han fortfarande älskar sin vagn då. Sen blir det ju som sagt söndagsmiddag hos mammi & pappi. Mys!


Middag hos Suzy

Nu är vi på väg hem efter en mycket smaskig middag hemma hos Suzy. Jätte kul att Jossa nu är med i vårt lilla tjejgäng igen efter alla dessa år. Mycket snack och skvaller blev det. Douglas i Elton hängde lite oxå. Men nästa gång blir det nog barnfritt, ja eller Lina kanske har med sig sin lilla då. Nu är jag så slut så jag lär stupa när jag kommer hem. Imorgon blir det nog ute lek innan det är dags att äta middag hos mammi & pappi. Natti


Fläskläpp AB

Jag o Oliver busade för fullt å han skallade mig så jag har värsta fläskläppen :-(. Satan i gatan vad ont de gjorde.....


Tröttis

De var tydligen någon som somnade mitt i leken :-). Men han vaknade ju och kom in till oss runt 5.20 sen låg han vaken o tittade på tv. Han har ju även slutat sova middag, å de lär ju ta någon vecka eller två innan hans kropp vant sig. Å eftersom de va så tidigt nu är de ok :-)


Oliver e så rolig

Varje gång jag ber honom att hämta något så måste han först hämta Lelle. Lelle är ju hans ständiga följeslagare o bästa vän. Sen ska "saken" han ska hämta knökas in under Lelles tröja och så måsta man tacka Lelle, för det är han som hämtat "saken". Det kan vara allt från fjärrkontrollen, min mobil, flaskan med läsk etc. Allt tar ju bara såååå mycket längre tid, men han är så söt när han pular.


Förflytta sig

Nu kan Douglas förflytta sig i gåstolen, det är inte alltid det blir åt hållet han vill men han är på god väg haha. Undra vad man ska hitta på med killarna idag då! Timpa stackarn åkte just till jobbet, vi misstänker bihålsinflamation, han har jätte ont. Men dum som han kan vara när det gäller jobbet, så väljer han att åka dit för "annars sätter han de andra i skiten". Fasiken jag blir nästan lite arg på honom, han MÅSTE ju tänka på sig själv i första hand. Nu blir det lite mys med mina små älsklingar innan vi bestämmer oss för vad vi ska göra.


Middagen gick hem :-)

De blev jätte gott! Svensk hängmörad biff med pommes, majskolv, vitlökssmör och haricoverts. Mumma :-)


Tjejmiddag

Imorgon är det tjejmiddag hemma hos Suzy. Ska bli jätte kul. Jag tror att Jossa skulle komma oxå. Nu var det ju visserligen inte evigheter sedan vi såga. Det var ju när vi hade våran middag med sköndalstjejerna i början av dec. Men ändå, vore superskoj om hon ville haka på i vår lilla grupp :-). Timpa jobbar ju så jag möter honom i Gullmarsplan med barnen för att spara lite tid. Undra vad det kommer bjudas på för smarrigt.

Tråkiga....

Asså brukar det inte va när det börjar bli höst som folk blir deppiga o tråkiga? Mörkt, kallt o långt till sommaren. Men jag tycker de kryllar av tråkiga människor nu. Ja, jag kanske inte e roligast på planeten själv, men jag kan inte påstå att jag e tråkigare än vanligt i så fall. Många är lixom korta, tjuriga, tysta etc. Nu ska man väl va glad, vi går mot ljusare tider, julstressen är över och vi har inte haft nån superkall vinter. Ähh va tråkiga, men dra inte ner mig för jag e fan glad


Storhandlat

Så nu har jag o Lill D varit o storhandlat. Inte för flera dagar utan till helgen. Middagen ikväll kommer bli super. Timpas favvo :-). Sen blev det massa snarr, nya allvädersstövlar till Oliver och en liten present till honom. Passade även på att bunkra upp blöjförådet. Nu blir det lite städning innan de e dax att hämta Oliver.


Under 60 kg

Nu ligger jag ganska stabilt under 60kg. Det har pendlat lite i ett par veckor mellan 59-62. Men nu har det legat under 60 ett tag. Dagens vikt var 59.1kg. 1.1kg kvar till ursprungsvikten som jag hade på invägningen när jag vart gravid med Douglas. Men det slutgiltiga målet innan sommaren är 55kg. Känns absolut inte omöjligt eller jobbigt. 4kg på 4 månader borde inte vara någon vidare svår match. Vill ju inte banta eller så, för jag vill inte tappa för mycket så jag har min lilla plan hur jag ska lyckas ;-).


Mys morgon

Natten har varit bra, äntligen är vi på väg tillbaka :-). Douglas känns mycket mycket bättre. Nu ligger vi å myser i soffan. Får se vad dagen har att erbjuda. Tänkte iaf inhandla lite inför middagen ikväll. De blir nog kött, då blir Timpa nöjd ;-)


Planering åter planering

Nu är kyrka, lokal o solist bokat. Sånger och psalmer bestämda. I helgen ska jag fixa inbjudningskorten. Har börjat glutta på klänning till mig själv och lite finkläder till killarna. Timpa har bestämt kläder, men det kan gå några turer med de :-). Tänkte börja fila på inköpslistan. Jag gillar ju att planera, bara jag har tid på mig och att det går som jag vill :-).


Rena rama julafton

Pappa kom förbi med en jätte påse barnkläder till Douglas som Oliver hade när han var liten. Hade helt glömt dem. Helt perfekt! Just sånt som han behöver nu oxå. Åhh de väckte så mycke minnen från Olivers "bebis" tid <3


Gaaahhhh

Finns det någon motsvarighet på PMS humör hos barn? Douglas har varit suuuuper grinig idag. Har verkligen inte fått något gjort, skulle ju iof ta de lugnt men ändå. Han vill inte sitta, inte stå, inte hoppa, inte gå. Gaaaahhh


Problem hos blogg.se

Hej alla läsare, de e knas hos blogg.se så det går inte att kommentera inläggen. Detta kommer förhoppningsvis lösas snart...


Gaddarna

De va inte kul när mamma ville försöka ta kort på de två små... Men man kan skymta dem lite iaf


Rutiner

Vi måste komma igång bättre med rutinerna. Och jag måste ta ett snack med dagis igen. Oliver ska inte sova middag mer. Det blir helt fel för honom på kvällen. Igår somnade han strax innan 20, toppen. Men han vaknade till och somnade inte förrän efter 24. De funkar lixom inte. Själv somnade jag som en stock. Hade bäddat rent i tagit en lång dusch, då e de inte svårt att somna :-). Idag blir det dock lite fixa hemma grejer. Ska även posta iväg ett paket. Höres


ZzzZzz

Jag e så sänkt så jag säger bara godnatt


Snart är de klart

Tvättstugan alltså. Då blir det att slappa. Känner mig super hängig. Imorgon blir det nog bara en hemma dag, tänkte inte gå utanför dörren innan det är dags att hämta Oliver. Å Timpa har kort dag, skulle varit lång, men jag klagar inte


Tvättstuga

Full rulle idag. Vi tog en promenad till Årsta för att käka på våran favvo Kina. Mums super smarrigt. Sen åkte vi till sköndal. Kom ganska mycket förtidigt o hon vi skulle träffa va på lunch så vi gick runt i sköndal ett tag. Men vi tyckte lokalen låg för långt från kyrkan så vi gjorde en helomvändning och bokade Årsta kyrkan istället. Lokal o kyrka bokat - check! Sen drog vi till Farsta en sväng o köpte en vit vägghängd dvd-spelare till grabbarnas rum. Sen gick Timpa o hämtade Oliver. När dem kom hem ville ha ha en blixten mcqueen glass. Han har säkert tjatat om de på dagis idag haha. Han va snäll o delade med sig till lillebror iaf, o han gillart ;-)


Lokal

Idag ska jag iväg för att kolla lokalen där det är tänkt att vi ska äta efter dopet. Hoppas hoppas att den känns bra, för då är ju allt klart. Kyrka, lokal och solist. Ja det är ju massa kvar, men de viktigaste nu innan. Då kan jag fixa inbjudningskorten så att dem postas nästa vecka. Skulle kännas toppen. Glad fis


De varade ju länge.....

Stod inne i badrummet och skulle göra natt när jag hör Timpa studsa upp ur soffan. Douglas kaskad spydde i sömnen stackarn. Hela han i hela sängen var full me kräk. Jag hann knappt ta av han pyjamasen o raggar duscha ( torka med våtservetter) av honom innan han somnade igen. Snutte! Det kunde bli så av medicinen, då han har slem i halsen som låter skrovligt hade de svårt att ta vägen någonstans, å med den här luftrörsvidgande kunde han antingen hosta upp de eller svälja. Mammas sötnöt. Timpa fick iaf några sekunders ögonkontakt, han tycker de e så trist att komma hem sent å att barnen sover.


Kors i taket

Båda barnen somnade hinnan 21. Oliver somnade nog innan 20, hörde inte ett ljud efter att jag nattat honom runt 19.30. Så nu har det BARA varit soffhäng Woop Woop


På bättringsvägen, hoppas jag

Har känts bättre o bättre nu framåt kvällen. Hoppas verkligen de e över snart. Får ju lixom myror i benen när inget blir gjort när man ändå är hemma. Douglas fick sin första tandborste idag. Han satt o pratade med den i säkert en halv timme haha                                                                                                                                                          https://fbcdn-video-a.akamaihd.net/cfs-ak-ash4/349008/56/10150601543409595_65454.mp4?oh=8fe2542b0c1fac171a055ae33c06c1be&oe=4F187200&__gda__=1327002112_ae73445de3ab3baca77d81381799d8eb

Vad gör man inte för husefriden?

Pulade ner grabbarna i vagnen å tog en repa till affären. Hade massa pant hemma som jag släpade med mig. Å när jag stoppat i 3-4 flaskor stod de 112kr. Hmmm någon måste glömt trycka ut sitt kvitto. Jaja, tack för de då :-). Oliver fick välja något han ville handla, resultatet blev:


Douglas bästis har namnsdag

Grattis bästa Anton


Nu går det undan, tand nr 2 tittar fram :-)


Oliver är på bebis humör

Ibland vill han oxå vara, eller iaf bli behandlad som en liten bebis. Han vill bli buren som en bebis, ligga i famnen när han ska dricka välling mm. Nu kröp han ner i Douglas liggdel haha


Oj vilken trafik

Skrev ju ut bloggadressen på Facebook igår, å vilken trafik det blev här ;-) kul!


Prosit

Natten har varit bra för Douglas, han fick ju ventoline utskrivet igår. Det är luftrörsvidgande. Han är fortfarande väldigt rosslig stackarn. Hoppas verkligen det ger med sig snart. Däremot har jag blivit sämre :-(. Så idag blir det inte många knop. Tycker så synd om barnen, att dem ska behöva lida när man själv är dålig. Ja ja inte mycket att göra.


Älskade Bugaboo Donkey, vad hade vi gjort utan dig :-)

Douglas har verkligen visat sig vara på bättringsvägen idag, skönt. Men när det var dags för nattning var det inget som dög. Timpa tänkte pula ner honom i vagnen och gå ut en sväng, men jag sa att vi försöker ett sista försök, så vi tog ligginsattsen och ställde den i hans säng. Där somnade han på två röda. Han verkligen ÄLSKAR sin vagn. Inte så konstigt, det är ju vagnarnas rolls royse :-)


Dagis stängt...

Imorgon är dagis stängt. Igen känns det som. Har ingen aning vad jag ska hitta på med grabbarna. Nu är det min tur att va hängig tydligen, har inte tid... De e väl aldrig kul att va dålig, men än mindre när man har småbarn.


Vårdcentralen med Douglas

Sitter hemma och väntar på farmor o farfar. Åkte till vårdcentralen med Douglas, men läkaren hade ingen tid förrän 15.45 så de var bara att åka hem igen. Då ringde farmor som räddaren i nöden o sa att hon o farfar kunde komma, farfar e kvar hemma med Oliver o farmor kör oss till vårdcentralen. Tackar tackar. Gud vad jag är glad och tacksam för vår familj som ALLTID sätter upp. <3


Tandläkaren i lunch med bästa pappi

Så nu var de över, jag som varit så himla pirrig inför de här. 1timme hos hygienisten, bort med all tandsten och polera upp tänderna. Så nu har jag ett riktigt collgate smile. Sen blev det till att laga mitt lilla hål. Valde utan bedövning, är ju lite sprut rädd. Men de gick bra. Hålet var ju som sagt litet. Sen blev det lunch på sköndals krogen med Pappi. Super smarrig panerad fisk med potatis och räk-ört sås. Pappi var ju ute o gick med Douglas medan jag var hos tandläkaren. Han sov från de att jag satte ner honom i bilstolen tills vi kom hem. Då vaknade han inte ens när vi tog han till i från vagnen. Tröttmössa. Natten har ändå varit ok. Men han sover väl igen allt han missat de senaste dagarna. Tänkte åka till BVC så dem får lyssna på honom, han låter ju så skrovlig stackarn.


Söndags rutiner

När vi kom hem från kalaset gick Timpa och köpte pizza, en typisk söndagsmiddag. Idag var den så där jätte god. Sen var det dax för Oliver att göra kväll. Timpa tog hand om de och jag tog mitt efterlängtade skumbad. Satte på musik så att jag inte skulle bli distraherad om jag hörde nåt barngnäll. När jag var klar och kom ut stod Timpa och vaggade runt på Douglas. Han har ju varit så himla pipig senaste dagarna, och dagen idag har ändå gått bra, så vi trodde det gett med sig. Han somnade på mig (jag somnade tydligen till själv) en timme. Nu ligger vi i sängen. Hoppas det blir en bättre natt, ska ju iväg till tandläkaren imorgon. Godnatt


Kalas dax

Nu är vi på väg ner till Tungelsta för att fira söta Max som fyllde 2 här om dagen. Hoppas på smaskig tårta ;-)


Jag vill göra om....

Känner för lite förnyelse här hemma, men vet inte riktigt vad jag vill göra om. Det skulle väl vara att bygga ut 100kvm. Det finns ju så mycket fina möbler jag vill köpa, eller få :-). Senaste förnyelsen är ju sideboardet med spegeln, men de var ju i oktober.


Lång dag, längre natt

Skulle behöva sova i en vecka för att bli människa igen. Jag hade helt glömt hur det kunde vara med sjuk liten, eller de kanske är för att Oliver inte va direkt sjuk förrän han började på dagis. Jag är så trött att jag nästan inte vet vad jag heter.


De blev en lååång dag

Vi har iof hunnit me massor. Först kom pappi hit och tätade om våran ytterdörr. Det var nog inte gjort på x antal år, för listen var så torr att den nästan föll bort av sig själv. Sen drog vi till Farsta, gluttade lite i butikerna. Sprang på PB och stod i snackade lite sen mötte vi Timo ( bonus farfar) och oliver, han hade precis somnat i vagnen så vi gick hem till dem. Vi försöker ju få Oliver att sluta sova middag, han får så svårt att somna på kvällen om han sovit på dan. Vi satt o snackade ett tag innan vi tackade för oss. Blev bjudna på middag men avböjde då vi ville hem o mysa. Drog ett sista varv i Farsta och sprang på Jeanette o Chris, å lilla Novalie såklart ;-). Bubblade ett tag o bestämde oss för att ses på en middag eller nåt snart. Dem väntar ju tillökning igen. Så Novalie kommer bars vara ca 11 månader äldre än sitt lillesyskon :-). Sen åkte vi hem. Käkade, busade o svullnade godis. Nu ligger jag i sängen o njuter av lugnet. Godnatt


Hur mycket snor ryms i en bebisnäsa?

Asså jag tycker så synd om Douglas. Han är så snorig, värst är det på kvällen/natten. Den här natten har iof varit ok. Inte så jag har lidit iaf. Men vid 6 när vi var uppe o bytte blöja hade han 39,2 graders feber. Man blir ju orolig. Tänker ju bara att om det hade varit än själv, då hade man ju varit halvdöd. Men hög feber på små bebisar är oftast inge farligt så länge dem äter, kissar och allmäntillståndet är ok. Jag ringde sjukvårdsupplysningen iaf eftersom han haft hög feber mer än tre dygn nu. Nu är vi på väg till farmor o farfar. Ska hämta hem Oliver som varit där sedan igår. Gud vad man hinner sakna på bara ett dygn. Douglas bästis var inne på akuten igår. Han har oxå haft feber, men han var lite "seg" så dem sa att de va lika bra att åka in. Men nu idag bar han bättre. Nä ni, vi hörs


Bästisar

Douglas och Anton. Första gången dem sågs utanför magarna var Anton endast 1 dag gammal (Douglas var 5,5 veckor)


Före- och efter poäng barnfåtölj

Jag gjorde ju om en barnfåtölj till Oliver, funderar nu på att göra en likadan till Douglas när jag ändå har tyget så att det blir samma :-)


Nu så....

Då vet vi varför Douglas varit/är knorrig. Först är han lite förkyld, han hade 38.8 imorse när jag tog tempen. Stackarn... Men jag upptäckte även hans första lilla tand :-). Det kan ju vara väldigt smärtsamt för dem vid tandsprickning. Och precis som det står på nästan alla sidor är att det är lika jobbigt för föräldrarna som för barnet. Jag har sovit ca 12-13 timmar på tre dygn nu. Snark. Nästan så man får lite dåligt samvete när man bönat åt hans knorrande :'-(


Fredag den 13:e

Usch! Har aldrig gillat de här datumet, inte för att det inträffat något speciellt någon gång, men ändå ( peppar peppar )


<3 världens finaste <3













image description

image description

image description

image description

Frissan

Imorgon blir det frissan för både mig o Oliver. Han har verkligen ärvt sitt hår från sin far. Det växer som ogräs. Sen ska Oliver sova hos farmor o farfar. Det är ju egentligen hans bonus farfar, men han kallar honom de, och vill han de så får han de. Det är ingen som misstycker. Timpa slutar tidigt så de kanske blir go middag å film mys. Juste! Måste ju fixa födelsedagspresent till Max oxå. Vi ska ju på kalas på söndag. Frågan är vad man ska köpa, konstigt egentligen att jag inte vet, som har en egen som fyllt 2 haha. Tar itu me de imorgon. Go natt


Häng med gudmor

Idag drog jag med mig boysen o mötte upp Lina för en tripp till Ikea. Han blir helt till sig när han ska få åka buss eller tåg med Lina haha. Blev lite vanligt "bra att ha" prylar. Nu ska jag pula lite medan grabbarna ligger o myser på filten.


Vilken natt.....

Jag säger snart upp mig som mamma. Är helt död! De dummaste vi gjort va ju att låta Douglas somna igår mellan 17.30-19.30. Men han var ju så slut stackarn. Sen somnade han för natten ca 21.40. Men då vaknade han istället strax innan 12 och var as pigg, å de var inte mamma vill jag lova. Han höll låda till närmare 2.30 SUCK!


Bråk!

Jag verkligen HATAR att bråka, speciellt med Oliver. Han förstår ju inte riktigt allt. Vissa gånger har jag blivit så frustrerad att jag börjat grina. Då blir han helt knäckt. Men man kan ju inte alltid styra över tårarna. Idag har ju båda varit lite sjuka, så nåda har varit extra gnälliga. Är det inte den ena så är det den andra eller båda samtidigt. Jag tror det vuxit 3 gråa strån var på både mig o Timpa idag. Vi har iaf hunnit storhandla och tvätta 3 maskiner. Alltid något. Snart ska Timpa iväg till innebandyn. Hoppas hoppas det går lite smidigt ikväll o natta dem för min del... Oliver va skit sur och skulle rymma haha


Bocka av en grej :-)

Nu är kyrkan bokad till Douglas dop. Dock kvarstår ett ganska stort dilemma, LOKAL!!! Den lokalen som hör till kyrkan var redan bokad och skulle vi välja ett annat datum så var den till 99% de ändå. Dem som tillhör församlingen har företräde så chansen var minimal att vi skulle få den :-(. Så nu har jag slängt iväg lite mail. Hoppas på napp.


Sjukstuga

Oliver började ju bli lite krasslig redan igår. Natten har inte varit någon lek för Douglas. Stackarn, han har varit så rosslig o varm. Jag gav han lite tutte, men de kom upp lika snabbt, över mig dessutom. Jag la honom på filten i vardagsrummet för att göra en välling till Oliver. Ja nä men då har jag ut hela flaskan med vatten på golvet. Tog tempen på Douglas och den visade 38,4 stackarn. Han är visserligen pigg o glad, men ändå. Ringde till dagis och anmälde Oliver sjuk. Så idag är vi hemma hela familjen.


Dop

Ligger i soffan och planerar lite inför Douglas dop. Det är inte lätt. När Oliver döptes hade vi ett VÄLDIGT stort dop. Vi bjöd alla i vår närhet. Det blev lite för stort. Så nu har vi planerat att vi bjuder dem av våra vänner som faktiskt "välkomnat" honom när han kom, dem som träffat honom. Vi kan inte bjuda alla denna gång, man måste lixom sätta gränser någon stans. Nu ska det bara spikas datum, musik och beställas kort. Nästan allas adresser är framtagna. Dopklänningen fixad (om han kan ha den). Jag har mailat tjejen som sjöng på Olivers dop. Hon var helt otrolig. Skulle bli sååå glad om hon vill/kan sjunga på även Douglas :-). Nä nu blir det sängen. Imorgon är Timpa ledig, men jag ska iväg en stund med tjejerna i mammagruppen. Natti


Jag är så sugen på något!

Men jag kan inte sätta fingret på vad....


Första gången på länge....

Som jag gått in i en barnbutik utan att handla något.... Där jag dessutom har presentkort.... Hittade massa fint, men ändå inget som kändes 100. Var ju inne o käkade lunch med Lina, Suzy o Elton. Douglas o Elton är lika stora, fast de skiljer lite mer än 4 månader. Fast Elton ser ju lite äldre ut, han har ju massa tänder :-) sötisen. Nu ska jag hänga lite med mina kidz. Oliver hade varit lite hängig idag på dagis, hoppas inte han börjar bli sjuk lillsnuppen.


Lunch

Usch vad jag sovit dåligt inatt. Skulle kunna tänka mig en soff- slappar dag. Men jag vill ju inte missa lunchen med mina fina. Jag, Suzy och Lina har det som en liten grej, vi brukar försöka träffas och käka lunch iaf 1 gång var annan månad. Både jag o Suzy har ju varit mammalediga samtidigt båda gångerna. Ja eller denna gång har hon ju varit hemma längre då Elton kom redan i mars. Mars! Han blir ju snart 1år!!! Gud vad tiden går. Jag kan tänka mig att det blir mycket "häng" för mig o Lina nu när hennes bebbe kommer. Kul! För de e nåt jag saknat lite hittills. Visst att man ofta har dagarna planerade men då bokar jag av nåt annat. De här är ju kanske sista gången jag är mammaledig så då vill man ju hitta på massa skoj. Sen är det väl inte så vanligt att man är hemma samtidigt som en kompis är de oxå. Jag i Lisa har ju iof varit de. Men hon bor ju andra sidan stan så vi har bara träffats några få gånger med kidzen. Nä nu måste jag hoppa in i duschen. Hörs


Shepherd

Hämtade ut mina nya suuuuper mysiga shepherd :-) 1700:- men köpte dem för halva priset. Är dock i valet o kvalet om jag ska behålla dem, känns liiiite små :-(


Lång prommis

Så nu har vi landat i soffan efter en lång promenad på 2 timmar. Klär man sig rätt är det ju riktigt skönt ute. Vi gick förbi affären på vägen o Timpa köpte sig två semlor. Asså vilken hysteri det blivit helt plötsligt. Är det inte på Facebook, nån som bakat eller köpt, så läser jag de i tidningen, på nätet ja överallt. Jag fattar inte tjusningen, tycker att det är rent ut sagt äckligt....


Trött

Åhhh va trött jag är ZzzZzZz


Min förlossning

Här kommer de. Jag skrev ju för några månader sedan att jag skulle skriva om min förlossning. Han var beräknad till den 27 juli. Graviditeten i sig var lika bra som när jag väntade Oliver. Gick upp 14 kg denna gång (12 kg med Oliver). De som egentligen skilde dem åt var ju att som första gången hade jag ju ingen annan att tänka på eller ta hand om förutom mig själv. Så var jag trött kl 17 när jag kom hem fr jobbet så kunde jag ju lägga mig. Var jag ledig kunde jag sova/vila hela dagen, om jag nu ville. Men denna gång hade jag ju Oliver att ta hand om. Ok att Timpa var tillgänglig, men han jobbar ju både varannan helg o flera sena vardagar så jag drog ju ett ganska tungt lass själv. Efter dagis så skulle ju Oliver äta och aktiveras tills det var dags för nattning. Det kunde vara tungt periodvis, men jag ville inte att han skulle lida så det var bara att härda ut. Den 26 juli hade jag tvättstuga på kvällen, kände ingenting så jag förberedde mig på att Grynet skulle stanna tills igångsättning. Men icke sa nicke! Jag vaknade strax efter 5 av att jag hade riktiga sammandragningar så jag gick för att tappa upp ett bad ( brukar lindra). Sen tog jag en Alvedon. De släppte inte så jag väckte Timpa och sa att vi får nog ringa hans mamma så hon kunde komma hit så vi kunde åka in. Jag ringde Carina runt 6.30, sen ringde Timpa till förlossningen. Dem sa att vi skulle komma. Vid 7 kom Carina och Timo. Carina stannade här hemma med Oliver som fortfarande sov så körde Timo in oss. Vi kom in och skrevs in 7.20. Jag blev undersökt och dem sa att jag var öppen 7 cm. Vattnet hade inte gått. Vanligtvis brukar man öppnas ca 1 cm i timmen, men efter 12 min var jag öppen 8. Jag bad om Eda (ryggbedövning) tackade Gud för den när jag födde Oliver. Dem förberedde men sa sen att dem troligtvis inte skulle hinna för läkaren skulle inte komma direkt. Lustgas i mängder blev det, så mycket så att jag började yra, fnissa och köra något konstigt teckenspråk till Timpa. Efter några försök till förståelse fattade han till slut att jag ville att han skulle gå å köpa cola till mig. Sen gick vattnet. Jag fattade inte de utan sa att jag hade kissat på mig haha, nä de e vattenavgång sa systern. Krystvärkarna startade och efter tre stycken var han ute vårt andra mirakel. Allt gick så snabbt så det gick inte åt någon energi så jag var jätte pigg. 8.01 kom han, 41 minuter efter att vi kom in. Värsta dröm förlossningen. Även fast att de gjorde sjukt mycket ondare denna gång pga utebliven bedövning, så bar ju den intensiva smärtan så snabb. Jag reste mig och ville packa ihop och åka hem. Men då han bajsat i fostervattnet var vi tvungna att stanna ett dygn för dem ville ha lite koll på honom. Jag slapp sy oxå :-). Så han kom tillslut på exakta beräknade dagen :-). Icke att förglömma den bästa frukosten efter en förlossning. Med de här två erfarenheterna (då de gått såååå bra båda gånger) känner jag att jag skulle kunna vara gravid och föda flera gånger om Hhahaha de är ju bara orken att ta hand om dem sen som man måste ha ;-) På den här bilden är han 4 timmar <3


Då var denna helg strax slut

Nu har älskling en lökvecka :-) ledig mån, ons, lör & sön. Wiiii. På söndag ska vi på kalas hos Max som fyller 2år. På tis ska jag luncha med Lina. Nu är det nog ca 6 veckor kvar till deras bf. Spännande, undra vad de e för liten grabb som ligger o ruvar där inne. Nä ni god natt på er


Middag

Snart e middagen klar 👍. Det blir kycklingfilé ala Jenny med ris & en ny komponerad sås. Hoppas de smakar.


Tradera

Imorgon ska jag lägga ut massa på tradera. Har rensat lite. Man har ju alltid FÖR mycket prylar. Det var ju ett av mina nyårs "löften" att när de kommer nytt, ryker nåt gammalt. Ska bla slänga iväg den här. Det blir för mycket i grabbarnas rum, speciellt nu när Douglas saker oxå ska va där inne.


Just de!

Såg att de blivit lite konstigt med bilderna jag laddat upp. Vissa kommer flera gånger, jag fattar inte hur de blir så, eller vad jag gör för fel....


En tripp till stan

Idag tog jag med mig grabbsen till stan. Dem fick ju massa presentkort i julklapp så Oliver fick välja själv, och valde denna kranbil. Douglas sa inte så mycket så han fick en pusselmatta. Oliver hade en sån när han var liten, fick i dop-present och den var toppen. Den e ju i gummi så dem gör ju inte illa sig när dem ramlar. Toppen nu när han börjat sitta lite.


Del 3


Del 2


De här är douglas

Våran minsting är redan strax över 5 månader. Tänkte slänga in en bildbomb, men de verkar vara lite knas med uppladdningen så de blir nog flera inlägg


Morgon mys

Alla mina killar


Solig men kall lördag

Efter en mys morgon bylsade jag på både mig o kidzen varma kläder för lite äventyr. Båda somnade i vagnen när vi var ute o gick så jag passade på att handla lite. Douglas fick två nya mössor till våren och en filt till vagnen, allt fr Villervalla. Dem har så fina färger på sina kläder. Sen gick vi till bandängen. En stor parklek med massa kul o massa djur. De var skönt för de var inte så mycket folk, säkert pga att de var ganska bitande kyla. Oliver blev jätte förtjust i ena bocken, dels är han inne i en bockarna bruse period och sen för att den skrattade med honom:-). Sen tog vi en lång promenad och sen gick vi hem. Douglas sov hela tiden så när han vaknade vart de full rulle. 2 timmar nonstop så sen va han slut haha. Nu ska jag börja förbereda middagen. Höres


Det där gick ju sådär....

Mitt försök till att börja blogga igen gick ju sådär. När oliver var liten hade jag ju jätte mycket tid över kändes det som, men nu när man har två räcker inte tiden till på långa vägar. Men nu eftersom Lisa för tredje gången ger bloggen ett försök ger jag oxå den en SISTA chans :-) Nytt år ny chans


RSS 2.0