Kulorna rullar, men inte in utan ut.....

Det kostar att ligga på topp! det är ju ett faktum som är sant.
Här om dagen beställde vi ett badkar till nya badrummet. Det blev inte bubbel. Vi vill ju inte ha glasfiber, som 99 av 100 är av idag. Dem blir så fula o skabbiga snabbt. Inte så smart med småbarn heller. Vi hittade ett i emalj, men det kostade å andra sidan som 4 "billiga" så det avstår vi från nu. kanske byter senare om några år om vi bor kvar.
Idag ska jag o mi pappi åka å köpa badrumsmöbler.
Hittade dessa och fastnade direkt.



Vi vill inte ha det för mörkt, så detta blir ju toppen då dem både e vita och valnöt.
Har hittat massa snygga, men nästan alla är så klumpiga. Man vill ju ha så mycket yta kvar som möjligt. Kommer bli sjukt snyggt. Bra med massa förvaring oxå. Hatar när det är rörigt o plottrigt i badrum.

Har suttit och kollat runt på massa nya möbler till Olivers rum. De e bla de han kommer få av oss nu när han fyller år. Ett komplett snyggt nytt rum. Vill ju att det ska matcha, inte ha massa olika stilar å så. Han kommer få så mycket kläder o leksaker av andra så det blir perfekt. Nu blir det ju lite försenat eftersom vi inte flyttat tillbaka tills det att han fyller. De e ju fan snart.....

Det blir nog dessa stolar till köket oxå


Me like!
Har inte bestämmt färg dock, finns så många roliga. Men vi väntar nog med att köpa dem tills allt i köket e klart så vi vet vilken accentfärg det blir där inne.

Pengarna bara rullar o rullar nu, men de e kul  då det kommer bli så snyggt. Man kan ju se det som en investering oxå.
Skulle vi ha fixat vårat badrum själva med allt skulle det ju kosta mer än 150.000kr och nu hamnar vi typ på 30.000:-. De e ju lite skillnad, så då kan man ju passa på att fixa annat sammtidigt. :-)

Ikväll blir det junk food. De har inte vi ätit på jätte länge nu. Kommer ju komma hem nån gång efter 7 å då pallar inte jag ställa mig o laga mat. Älskling får köpa med sig hem :-)

Man hade hoppet uppe om att våren var på väg, så tittar man ut nu. usch o blää. Nu finns det nog ingen som vill ha mer snö...

Oliver e så söt, nu gör han riktig pussmun med smack o hela baletten. Min lilla sötnöt.
Nä nu vaknas det här och då ska det underhållas.

På återseende

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0